Despre Noi

Dezvoltator software cu 11 ani experienta in Romania

InterSOFT START SOLUTIONS SRL isi incepe activitatea in anul 2004 ca producator de soft. Firma beneficiaza la inceputurile sale de generoasa locatie a Parcului de Tehnologia Informatiei din Galati. In 2005 se lanseaza programul WinDoc Deviz care cunoaste un succes de piata inca de la inceput. Pentru dezvoltarea acestuia se incheie parteneriate cu producatori si furnizori de materiale de constructii ale caror oferte sunt incluse in soft.

Tot in acest an, InterSOFT START SOLUTIONS SRL devine Partener Certificat al Microsoft® garantie a specializarii in realizarea de programe pe platforma Microsoft® Windows.

Dezvoltarea WinDoc Deviz duce la elaborarea primelor norme care vor fi validate la INCERC ( Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Constructii si Economia Constructiilor ) in anul 2006. Anul imediat urmator se va obtine si acreditarea ISO 9001:2000 acordata de Bureau Veritas.

Politica de imbunatatire continua face ca in 2008 sa fie atins pragul de 3000 de utilizatori WinDoc Deviz.

Al doilea produs al firmei il constituie programul Deviz Profesional 2009 care vine ca o dezvoltare fireasca a WinDoc Deviz-ului. In 2010 se atinge pragul de 1000 de utilizatori.

De fapt intreg anul 2010 a fost un an de innoiri. Firma s-a mutat tot in acest an intr-o locatie moderna, in zona centrala a orasului Galati parasind Parcul de Tehnologia Informatiei. Finalul anului 2010 si inceputul anului 2011 inseamna in primul rand lansarea noului program Deviz Profesional 2011.

In tot acest timp s-au dezvoltat parteneriate cu universitatile din tara prin intermediul carora studentii pot avea acces in mod gratuit la softurile firmei. Astfel in Bucuresti, Iasi , Galati, Cluj, Brasov, Timisoara, Constanta, Craiova, Oradea si Braila viitorii ingineri cunosc si utilizeaza produsele InterSOFT START SOLUTIONS.

Intersoft Deviz profesional 10